Servicii de Topografie

Serviciile de Topografie furnizate de Intertek efectuate atât onshore cât și offshore, îi ajută pe clienți să raspunda cu succes provocarilor din domeniul ingineriei si construcțiilor.

Realizarea studiilor eficiente oferă câștiguri fără precedent clienților care lucrează în industria offshore. Scurtarea duratei proiectului, îmbunătățirea siguranței site-ului, creșterea preciziei, reducerea timpului de lucru pe teren și redimensionarea minimă sunt doar câteva din avantajele oferite. Studiile au devenit un element esențial în gestionarea întregului ciclu de viață al unui proiect de la proiectare și construcție până la instalare, imbunatatire si scoatere din uz.

Aceste servicii versatile, personalizate, sunt disponibile în multe industrii, cum ar fi petrol și gaze, construcții navale, energia regenerabilă, rafinarea, petrochimia, industria nucleară, industria prelucrătoare și industria aerospațială.

Servicii de modelare 2D & 3D

Modelarea folosind datele cloud inteligente, oferă beneficiul acurateții, prezentând totul așa cum a fost construit, fiind necesare un numar minim de calatorii in site.

Servicii de scanare laser 3D de înaltă definiție

În cazul unui proiect de retehnologizare/ modernizare, oferă informații foto realiste, as-built, în timp util, care pot ajuta la reducerea timpului de lucru și costurilor. Oferim o soluție unică de cercetare integrată CAD care permite captarea vastă a datelor digitale într-o perioadă foarte scurtă de timp, dar și reducerea riscurilor sau micsorarea costurilor potențiale ale proiectului din cauza erorilor dimensionale.

Serviciile de analiză a controlului dimensional

Controlul dimensional utilizează tehnici de cercetare din domeniul ingineriei și echipamente moderne de scanare pentru a colecta date 3D foarte precise, ale structurilor mecanice, structurale si civile noi sau existente. Ca și în cazul scanării cu laser, aceste date spațiale colectate cu precizie sunt utilizate în fazele de planificare și execuție ale proiectului, pentru a evita incertitudinile legate de integrarea interfeței și de anomaliile de măsurare.

Servicii de metrologie 3D

Obținerea unor informații de măsurare precise poate reprezenta diferența dintre succes și eșec atunci când vine vorba de produsele și serviciile dumneavoastră. Deservim cu acuratețe companiile implicate într-o varietate de industrii, inclusiv industria aerospațială, industria automobilelor, turnarea și forjarea, precum și cea a petrolului și gazelor, turnarea prin injecție, generarea medicală, chimică și electrică.

Ingineria geografică și cartografiere

Intertek dispune de un departament specializat pe aplicații de analiză a terenurilor, cum ar fi infrastructura de conducte/traseele și sprijinirea eforturilor de foraj pe uscat. Oferim o gamă completă de servicii profesionale de topografie și cartografiere pentru a sprijini o mare varietate de industrii.

Scanare 3D cu laser LFM Software

Intertek este distribuitorul produselor LFM (Light Form Modeler). Acest puternic pachet software 3D este utilizat pentru a permite vizualizarea datelor obtinute de la scanare laser în scopul de a a extrage informații dimensionale, de a modela sau de a facilita integrarea directă cu aplicațiile CAD. Acest lucru facilitează trimiterea în mod alternativ a datelor scanate și a modelului CAD între cele două aplicații pentru a simplifica etapa de proiectare. LFM este un furnizor de hardware și software neutru. Acesta acceptă date de la toate scanerele laser 3D și exportă către aplicatiile de tip CAD.

Scanere și echipamente de scanare laser 3D, Închirieri și Vânzări
Echipamentele de cercetare și scanerele laser 3D oferă clienților flexibilitate și soluții complete. Vindem și închiriem o gamă largă de scanere laser 3D și echipamente de supraveghere clienților care lucrează în diferite industrii, inclusiv construcții navale, instalații chimice, petrol și gaze, centrale nucleare și inginerie civilă.

Ai nevoie de ajutor sau ai o întrebare?

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE