Programul pentru Sisteme de Conducte de inalta presiune/temperatura

Vă încurajăm să mențineți o funcționare sigură și fiabilă a sistemelor de conducte de inalta presiune/temperatura prin dezvoltarea și implementarea unui program de management al integrității bunurilor, care să asigure siguranța personalului și funcționarea fiabilă, reducând în același timp costurile de inspecție al conductelor.

Sistemele de conducte sunt afectate de diferiți factori, cum ar fi fluajul, uzura, șocurile termice si coroziunea accelerata. Ciclurile de încărcare pot, de asemenea, să afecteze sistemele de conducte – „împingând” sistemul dincolo de limitele de proiectare originale.

Defecțiunile din cadrul sistemelor de conducte de inalta presiune/temperatura, cauzate de aceste probleme pot duce la vătămări corporale și decese, precum și la deteriorarea echipamentelor sau la pierderea producției de energie electrică. Pentru a evita aceste defecțiuni care pot fi catastrofale, operatorii combinatului trebuie să mențină funcționarea sigură și fiabilă a acestor sisteme de conducte.

Intertek (înainte APTECH Engineering) poate ajuta operatorii centralei să gestioneze aceste lucruri mult mai ușor prin dezvoltarea și punerea în aplicare a unui program activ de management integrat care să asigure siguranța personalului și funcționarea fiabilă, reducând în același timp costurile generate de inspecția conductelor.

Ca parte a programului nostru de management integrat pentru sistemele de conducte de mare putere, Intertek poate furniza analize de stres, identificarea sudurilor critice și poate crea programe optimizate de inspecție. Evaluarea sistemelor de conducte pentru inalta presiune/temperatura poate include următoarele:

  • Verificarea materialelor
  • Verificarea cordoanelor de sudură
  • Examinarea nedistructivă a sudurilor
  • Replici metalografice si analiza metalurgica a sudurilor
  • Analize de stres a sistemelor de conducte avand ca baza releveele identificate in teren
  • Recomandări pentru reglarea / înlocuirea suporturilor sau a elementelor de sustinere a conductelor
  • Identificarea locațiilor critice și a intervalelor de inspecție bazate pe analiza unor anomalii de teren semnificative, a rezultatelor inspecțiilor în teren și a problemelor istorice ale industriei
  • Identificarea locațiilor ce prezinta coroziune accelerată (FAC)
  • Analiza de risc
  • Estimarea duratei de viata

Intertek are mulți ani de experiență în domeniu, timp în care a inspectat sute de sisteme de conducte de inalta presiune/temperatura. Astfel, putem efectua o evaluare completă a condițiilor de funcționare a conductelor din instalatii, furnizând datele și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii de management. O mare parte din lucrările noastre au fost publicate și citate în reviste și publicații renumite.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE