Servicii de Expediting

Serviciile de Expediting sunt un task care trebuie să se desfășoare în timp real, care necesită promptitudine în cazul în care apar diferite situații neașteptate. De cele mai multe ori este imposibil să aveți discuții față în față cu fiecare furnizor din întreaga lume, deci este nevoie de expeditori locali de încredere, care au cunoștințe vaste privind achizițiile, producția și procesele de livrare.

Proiectele pe scară largă și furnizarea bunurilor și echipamentelor critice pot implica lanțuri internaționale complexe de aprovizionare, care presupun procurarea produselor de la furnizori din mai multe țări.

Întârzierea livării cauzată de un singur furnizor poate avea un impact negativ asupra întregului lanț, împiedicând finalizarea proiectelor la timp și în buget. Activitea de expediting, presupune uneori, efectuarea unor acțiuni corespunzătoare pentru a ne asigura că livrările sunt făcute la timp și în parametrii optimi.

Dacă ne permiteți să vă fim parteneri pe acest sector, noi ne vom transforma în „ochii și urechile” dumneavoastră, colaborând în mod direct cu fiecare punct de legătură din lanțul dumneavoastră de aprovizionare, astfel încât livrarea să fie făcută la timp.

Profesioniștii noștri calificați, care au în spate o vastă experiență, sunt localizați strategic în cele mai active centre industriale din lume, gata să lucreze direct cu furnizorii dumneavoastră pentru a vă asigura că materialele și echipamentele sunt livrate la timp și și în parametrii optimi.

Serviciile noastre de expediting includ verificări preventive, menite să prevină potențialele întârzieri. Procesul include, dar nu se limitează la verificarea comenzilor, verificarea programului de fabricatie și a specificatiilor, precum și validarea detaliilor de ambalare și expediere. Monitorizăm producția, aducând la cunoștință clientului orice întârzieri sau revizuiri, oferind o imagine de ansamblu asupra întregului progres. Ajutăm, de asemenea, în ceea ce privește gestionarea etapelor de producție și de lucru pentru a recupera timpul dacă termenele au fost depășite.

Realizarea unui serviciu eficient de expediting asigură că produsul dumneavoastră va ajunge în timp util, că vor fi reduse costurile, dar și riscurile apariției unor întârzieri.

Ca furnizor global de servicii de expediting, reputația noastră este construită pe baza experienței noastre în ceea ce privește unele dintre cele mai mari proiecte din ultimii 100 de ani. Rețeaua noastră globală de expeditori calificați vă oferă acces la expertiză și la cunoștințe locale valoroase, indiferent de locația furnizorilor dumneavoastră.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE