DESPRE

Companiile din întreaga lume apelează de peste 130 de ani, la Intertek pentru a-și asigura calitatea și siguranța produselor, proceselor și sistemelor lor.

Noi mergem dincolo mai departe de testarea, inspectarea și certificarea produselor, fiind un furnizor Total Quality Assurance pentru industrii din întreaga lume. Prin intermediul rețelei noastre globale de facilități de ultimă oră și expertiză tehnică de vârf în domeniu, oferim clienților servicii inovatoare și personalizate de Asigurare, Testare, Inspecție și Certificare. Oferim o abordare sistemică pentru a sprijini eforturile clienților noștri de asigurare a calității în fiecare dintre domeniile lor de activitate, inclusiv cercetarea și dezvoltarea, aprovizionarea cu materii prime, furnizori de componente, canale de producție, transport, distribuție și vânzare cu amănuntul și managementul consumatorilor.

Intertek este lider în industrie, cu peste 42.000 de angajați în 1.000 de locații din peste 100 de țări. Oferim expertiză de asigurare a calității 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, orientându-ne toată atenția spre client. Indiferent dacă afacerea dumneavoastră este locală sau globală, vă putem ajuta să vă asigurați că produsele dumneavoastră respectă standardele de calitate, sănătate, mediu, siguranță și responsabilitate socială pentru aproape orice piață din întreaga lume. Deținem acreditări globale, recunoașteri și acorduri globale, iar cunoștințele noastre și expertiza noastră în depășirea obstacolelor de reglementare, de piață și a lanțului de aprovizionare sunt de neegalat.

Intertek vă poate îmbunătăți avantajul competitiv

  • Prin testare și certificări fiabile pentru aprobarea mai rapidă a reglementărilor
  • Prin intrarea rapidă și eficientă pe aproape orice piață din lume
  • Prin asigurarea totală a calității în lanțul dumneavoastră de aprovizionare
  • Prin leadership inovatoar în îndeplinirea standardelor de responsabilitate socială
  • Prin reducerea costurilor și minimizarea riscurilor pentru sănătate, siguranță și securitate
  • Devenind o marcă TRUSTED

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE