ASIGURARE

Identificați și atenuați riscul intrinsec în operațiunile, lanțurile de aprovizionare și procesele de afaceri.

Rețeaua noastră de peste 1.000 de laboratoare și birouri și peste 43.000 de angajați din mai mult de 100 de țări oferă expertiză inovatoare și specializată în asigurarea, testarea, inspecția și certificarea pentru operațiunile și lanțurile de aprovizionare ale clienților noștri.

Asigurarea depășește standardele de testare, inspecție și certificare pentru a examina elementele care stau la baza unei companii și a produselor sale cu succes. Soluțiile de asigurare oferite de Intertek vă asigură încrederea și liniștea datorită faptului că procedurile, sistemele și oamenii dumneavoastră de lucrează corect pentru a vă oferi un avantaj competitiv pe piață.

Auditul nostru extins, benchmarkingul de performanță și serviciile de furnizare a lanțului de aprovizionare oferă o perspectivă asupra tuturor aspectelor operațiunilor dumneavoastră, permițându-vă să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la afacerea dumneavoastră. Serviciile noastre de instruire vă asigură că competențele forței de muncă sunt actuale și relevante. Experții noștri din întreaga lume își aduc aportul în ceea ce privește evaluarea performanței generale, calitatea și productivitatea laboratoarelor, identificarea și atenuarea riscurilor, eficientizarea proceselor de producție și a lanțurilor de aprovizionare și multe altele.

Intertek este pe locul doi în ceea ce privește capacitatea sa de a oferi soluții de asigurare a calității pentru a satisface fiecare dintre nevoile individuale ale clienților noștri, oferind soluții într-o mare varietate de domenii.
* Intertek nu oferă servicii de consultanță pentru certificarea sistemelor de management. Orice activități de consultanță furnizate de Intertek sunt separate și independente de activitățile de testare și certificare.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE