Testarea mobilierului tapițat pentru locuințe

Având în vedere cererea crescândă de produse de înaltă calitate, dar și creșterea reglementărilor guvernamentale, testarea mobilierului tapițat pentru locuințe este esențială pentru minimizarea riscurilor, dar și pentru a proteja interesele producătorilor de mobilier, și interesele consumatorilor.

Serviciile Intertek de testare conform reglementărilor (inclusiv noile reglementări CPSIA) sprijină comercianții cu amănuntul, producătorii, distribuitorii și furnizorii în testarea mobilierului tapițat începând de la perne, până la saltele, inclusiv.

Oferim următoarele soluții de testare pentru mobilier tapițat destinat locuințelor:

Identificarea fibrelor – tehnicienii cu experiență din cadrul Intertek identifică cu precizie fibrele și amestecurile de fibre  folosite în cadrul unor produse. Sunt unele țări care le impun importatorilor existența acestor etichete.

Testarea penelor –  Intertek realizează în multe țări teste speciale pentru penele care intră în compoziția accesoriilor de casa,  realizând analize cantitative de umplere,precum si  proprietățile lor termice, migrația și rezistența acestora la penetrare.

Testul de inflamabilitate – Este important de reținut faptul că mobilierul tapițat pentru locuințe are reglementări aparte privind inflamabilitatea, reglementări care diferă de cele privind îmbrăcămintea.

Instrucțiuni pentru etichetele de intretinere

Pentru țările care au standarde obligatorii sau voluntare în ceea ce privește intrucțiunile pentru etichetele de intretinere la articole tapitate/ mobilier pentru locuințe, Intertek efectuează teste :

  • Rezistența culorilor la spălare sau curățare uscată
  • Stabilitatea dimensională
  • Menținerea aspectului de la livrare in cursul utilizarii

Intertek este acreditat să efectueze testări, conform unor multitudini de standarde naționale și internaționale. Acreditările principale includ:

China – Consiliul Național Chinez de Acreditare pentru Laboratoare (CNAL) și Serviciul de  Acreditare din Hong Kong (HKAS), Coreea – Acreditarea Coreană  de Laborator (KOLAS), Mexic – Entitatea Mexicană de Acreditare (EMA), Direcția Generală de Norme (DGN); Maroc: Comitetul Francez pentru Acreditare (COFRAC), Singapore – Laboratorul din Singapore (SAC – SINGLAS), Taiwan – Laboratorul Național Chinez de Acreditare (CNLA), Thailanda – Laboratorul Thai de Acreditare, Serviciul de Acreditare UK – United Kingdom, SUA – Asociația Americană pentru Acreditarea Laboratoarelor (A2LA) și Biroul din California pentru Mobilier și Izolare Termică.

Compania Intertek este, de asemenea, înregistrată și acreditată de Organizația Generală pentru Controlul Exporturilor și Importurilor (GOIEC) pentru eliberarea certificatelor de inspecție pentru exporturile de textile, îmbrăcăminte, covoare, încălțăminte și pungi,toate acestea pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră respectă noile reglementări privind importul în Egipt.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE