Audit Tehnic

Companiile doresc să știe, înainte de a plasa o comandă, că producătorul ales are infrastructura, sistemele, procesele și capabilitățile necesare pentru a o îndeplini. Aceștia trebuie, de asemenea, să se asigure că standardele locale și internaționale de calitate și siguranță sunt menținute în mod consecvent de către toți furnizorii lor și pe parcursul întregului proces de fabricare și livrare.

Începând cu companiile multinaționale care au de-a face cu lanțuri internaționale complexe de aprovizionare, la întreprinderile mai mici, care se confruntă cu costuri de fabricație in crestere, tot mai multe companii caută furnizori cu costuri reduse în țări cu procese de calitate, furnizare, producție și livrare mai puțin dezvoltate. Acest fapt le impune companiilor să își mențină in mod consecvent, standardele la nivel acceptabil, în timp ce lucrează cu furnizori din diferite tari.

Noi vă putem ajuta să aveți o perspectivă completă asupra capacităților furnizorilor respectivi, printr-o evaluare sistematică și independentă a acestora. Auditorii noștri sunt acreditați și efectuează audituri interne, permițând companiilor și vânzătorilor lor să respecte standardele de calitate fără a fi nevoiți să susțină financiar un auditor intern.

Deși criteriile auditorilor sunt adaptate nevoilor dumneavoastră, auditurile se concentrează, de obicei, pe sistemele, practicile și capacitățile de lucru ale furnizorului. Auditurile pot include evaluarea precontractuală și testarea conformității la standardele internaționale, de exemplu, managementul de mediu (ISO 14001) în domeniul calității (ISO 9001) în domeniul sănătății și siguranței (ISO 18001) si al laboratoarelor (ISO 17025).

De asemenea, oferim îndrumări pentru acțiuni corective și preventive în urma constatărilor și monitorizarea pentru a confirma implementarea efectivă a acestor acțiuni.

De asemenea, efectuăm audituri la companii aflate deja pe listele de furnizori aprobați, permițându-vă să mențineți o listă actualizata, în pregătirea viitoarelor proiecte.

Ca operator global, putem efectua audituri și evaluări oriunde aveți nevoie în lume.

Personalul nostru specializat este situat în principalele centre industriale din lume, putând oferi expertiza de care aveți nevoie în timp real, la costuri reduse, beneficiind totodată de cunoștințele locale acumulate de aceștia în timp.

Auditorii noștri sunt calificați să evalueze companii atât d.p.d.v. al standardele acceptate la nivel local, cât și la nivelul standardelor internaționale. Și pentru a ține pasul cu standardele și legislația actuala, rămânem extrem de dedicați pregătirii continue, dezvoltării și testării competențelor auditorilor noștri.

Serviciile tehnice de audit și evaluare vă ajută să vă apărați afacerea de riscurile asociate cu alegerea furnizorilor. În plus, serviciile noastre pot contribui la reducerea costurilor, la îmbunătățirea calității și la promovarea dezvoltării continue.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE