Servicii de testare pentru piele

Articolele din piele: hainele, curelele, precum și mărfurile mici, nu sunt numai produse cu valoare ridicată, ci și variabile în ceea ce privește tipurile de piele, vopsele / colori, produse chimice folosite în finisare și activitatea microbiologică a acestora.

Intertek are o experiență de neegalat în identificarea tipurilor și substanțelor chimice utilizate în vopsire și finisare, asigurându-vă că produsele îndeplinesc atât cerințele de calitate, cât și cele de siguranță ale regiunilor unde doriți să comercializați aceste produse,  precum Testarea GB pentru intrarea în China și multe altele. Laboratoarele noastre au precizia și capacitățile necesare  de validare a etichetelor profesionale. Aceste pot dezvălui ce nu a mers bine și pot sugera, de asemenea, măsurile care trebuie luate pentru remedierea deficiențelor.

Chimicale din piele

Cromul (VI), anumiți coloranți azoici, formaldehida și pentaclorfenolul sunt substanțe nocive care pot fi găsite în piele.

Intertek deține un echipament care poate analiza și determina, cu ajutorul înaltei tehnologii, nivelul acestor substanțe chimice, care pot provoca probleme de sănătate consumatorilor și / sau pot polua mediul.

Genți de mână și bagaje mici

Rezistența curelei este un aspect important în evaluarea calității genți de mână și a bagajelor. Intertek este capabil să efectueze toate testele de rezistență utilizând echipamente de ultimă oră pentru a evalua riscul de defecțiuni a curelelor, fie la fixări (de exemplu, catarame), fie în cazul în care cureaua este atașată genții.

Curele

Intertek poate spune, dintr-o singură privire dacă o curea, îndeplinește  cerințele clienților vizavi de aceasta. Se analizează componentele acesteia, culoarea, rezistența culorii, dar și a cataramelor sau a componentelor metalice.

Îmbracăminte din piele

Teste precum rezistența la curățare uscată, rezistența la lumină, aderența la finisare și frecarea pe bază de veselă pot fi efectuate pe îmbrăcăminte finită, materiale și componente, înainte de fabricație. Componentele, cum ar fi fermoarul, garniturile și butoanele, ar trebui, de asemenea, evaluate. În plus, poate fi luată în considerare și o evaluare din punct de vedere al curățării hainelor.

Mărfuri mici (portmonee și portmoneuri)

Forța de prindere a pieselor aurite de colțurile genții, atașarea acestora de cusătură, rezistența cusăturii și rezistența la abraziunea căptușelilor, precum și alte aspecte pot fi testate cu brio pe obiectele mici din piele.

Toate aceste teste sunt importante din motive lesne de înțeles.  Intertek poate efectua toate aceste teste cu echipamente perfomante.

 

Pe lângă soluțiile de testare a pielii menționate mai sus, Intertek oferă, de asemenea, o gamă completă de servicii pentru fiecare produs chimic găsit în produsul testat, inclusiv evaluări de toxicitate, certificări chimice și soluții de asigurare a calității.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE