Testări privind produsele promoționale

Intertek este cel mai mare jucător din industria de testare a premiilorși a produselor promoționale, astfel că înțelege provocările cu privire la problemele de conformitate și siguranță cu care se confruntă comercianții cu amănuntul, producătorii, distribuitorii și furnizorii. Vă putem ajuta să vă protejați reputația și produsele companiei prin intermediul testelor noastre cuprinzătoare privind siguranța produselor promoționale.

Intertek le permite, de asemenea, importatorilor și producătorilor de obiecte promoționale destinate copiilor din S.U.A., să asigure și să demonstreze că sunt în conformitate  cu normele de testare și certificare a Actului privind Îmbunătățirea Siguranței Produselor (CPSIA), cu ajutorul aplicației iComply ™ care funcționează pe baza inteligenței artificiale.

Promptitudinea Intertek și soluțiile personalizate îi ajută pe clienții noștri să introducă mai rapid produse noi pe piață, sporind astfel încrederea în integritatea lanțurilor lor de aprovizionare. Experiența aprofundată a Intertek în materie de testare a produselor promoționale ne permite să ajutăm industria să întreprindă pași activi pentru a depăși aceste provocări și a proteja în mod proactiv atât consumatorii, cât și piața globală globală.

Laboratoarele Intertek au obținut acreditări internaționale din partea unor asociații industriale majore și organisme de acreditare, iar serviciile noastre de testare sunt recunoscute de guverne și autorități din toată lumea. Intertek efectuează teste în conformitate cu principalele cerințe și standarde de siguranță națională și internațională, cum ar fi ASTM, BS, DIN, EN, FDA, ISO NF și altele. Serviciile complete de testare a premiilor de pe piața Intertek cuprind o gamă largă de articole promoționale și de marcă, printre care:

  • Jucării
  • Îmbrăcăminte
  • Hardlines
  • Produse cosmetice
  • Accesorii
  • Articole din piele
  • Articole sportive

Intertek vă poate ajuta să câștigați încrederea consumatorilor certificând faptul că premiile și produsele dumneavoastră  promoționale îndeplinesc cele mai stricte criterii de siguranță și calitate de pe tot globul. De asemenea, putem contribui la reducerea costurilor interne, la evaluarea riscurilor potențiale și la îmbunătățirea proceselor globale de fabricație și a eficienței, astfel încât afacerea dumneavoastră să poată să prospere pe piețele provocatoare.

În plus față de serviciile de testare, Intertek oferă de asemenea, servicii de evaluare a riscurilor pentru a vă ajuta să păstrați o traiectorie sigură de la conceptul inițial până la proiectarea finală. Aflați mai multe.

Pe lângă soluțiile de testare a premiilor menționate mai sus, Intertek oferă, o gamă completă de servicii pentru fiecare substanță chimică găsită în produsul dumneavoastră, inclusiv evaluări de toxicitate, certificare chimică și soluții de asigurare a calității.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE