MISIUNEA NOASTRA, VIZIUNEA SI VALORILE

De mai bine de 130 de ani, povestea companiei Intertek a fost întotdeauna despre inovație. În 1885 am început testarea și certificarea încărcăturilor de cereale înainte de a fi puse pe mare, iar în 1888 am pionierat ideea laboratoarelor independente de testare. În 1896, cel mai mare inventator al tuturor timpurilor, a devenit parte a povestii noastre. Când Thomas Edison a lansat minunile energiei electrice și a becului, a vrut să se asigure că produsele sale au fost verificate, testate și sigure. A înființat astfel Biroul de testare a lămpilor, care au devenit mai târziu, laboratoarele electrice de testare.

Un secol mai târziu, ne menținem marca de calitate ETL și continuăm să stabilim noi standarde de calitate pentru a proteja consumatorii și reputația clienților noștri din întreaga lume. Astăzi suntem o forță globală, care operează în peste 100 de țări, oferind expertiză Total Quality Assurance, și care livrată în mod consecvent, cu precizie, ritm și pasiune, permițând clienților noștri să se știe în siguranță

Bazele și aspirațiile afacerii noastre rămân fidele celor stabilite de fondatorii noștri vizionari, iar inovația și energia lor continuă să fie inspirația noastră. Pasiunea și cultura noastre antreprenoriale ne vor asigura că oferim clienților noștri siguranța, calitatea și asigurarea – astăzi și în viitor.

Scopul nostru

Să aducem calitatea și siguranța la viață.

Misiunea noastră

Să depășim așteptările clienților noștri prin servicii inovatoare și personalizate de Asigurare, Testare, Inspecție și Certificare pentru operațiunile și lanțul de aprovizionare. La nivel global. 24/7.

Viziunea noastră

Ne dorim să fim cel mai de încredere partener din lume în ceea ce privește asigurarea calității.

Valorile noastre

  • Suntem o familie globală care prețuiește diversitatea.
  • Întotdeauna facem ceea ce trebuie. Cu precizie, ritm și pasiune.
  • Avem încredere unul în celălalt și ne distram câștigând împreună.
  • Deținem și ne modelăm viitorul după bunul plac.
  • Creăm o creștere durabilă. Pentru toți.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE