CARIERE

Să lucrezi în cadrul Intertek înseamnă să aderezi la o rețea globală de facilități de ultimă oră și oameni pasionați care oferă servicii superioare clienților. Spiritul antreprenorial este cheia calității și siguranței, ajutându-i pe clienții noștri să avanseze.

O carieră în cadrul Intertek îți oferă posibilitatea de a-ți pune în valoare abilitățile și expertiza în asigurarea calității, siguranței produselor și serviciilor utilizate de milioane de oameni din întreaga lume. Suntem un important furnizor de servicii ATIC (Asigurare, Testare, Inspecție și Certificare) cu peste 43.000 de angajați din mai bine de 1.000 de locații din peste 100 de țări. Viziunea noastră este să devenim cel mai de încredere partener mondial pentru Asigurarea Calității. Le dăm angajaților noștri posibilitatea de a face diferența în domeniu, oferindu-le oportunități de avansare la nivel global.

Într-o lume în care succesul unei companii depinde de reputația saîn a oferi produse și procese de calitate, siguranță și responsabilitate socială, angajații Intertek au o importanță deosebită. Indiferent dacă este vorba despre testarea în laborator sau pe teren, munca directă cu clienții sau funcționarea fără probleme a operațiunilor noastre, fiecare rol este esențial pentru a oferi clienților noștri o Asigurare Totală a Calității.

Doriți să vă alăturați unuia dintre cei mai de încredere parteneri din lume în domeniul asigurării calității?

Căutați posturi deschise după categoria de locuri de muncă, titlul postului și locația:

  • România

Cine suntem noi

  • Suntem o familie globală care valorizează diversitatea.
  • Întotdeauna facem ceea ce trebuie. Cu precizie, ritm și pasiune.
  • Avem încredere unii în ceilalți și ne distram câștigând împreună.
  • Deținem și ne modelăm viitorul.
  • Creăm o creștere durabilă. Pentru toți.

Intertek prețuiește angajații creativi și inovatori, dedicați satisfacerii nevoilor clienților noștri, ajutându-i să-și protejeze brandul și să atingă succesul. Ne străduim să ne motivăm angajații să atingă excelența operațională, oferind posibilitatea de a-și îmbunătăți abilitățile și de a crește personal și profesional într-un mediu de lucru colaborativ.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE