Asigurarea Oferită de Procesul de Due Diligence (Analiză Diagnostic)

Serviciile de Due Diligence oferite de Intertek reprezintă mai mult decât o testare, verificare și certificare pentru a acorda organizației dumneavoastră Asigurarea de care are nevoie pentru a lua decizii strategice de business.

Due diligence este o parte esențială a înțelegerii și evaluării unei achiziții potențiale, a unui nou furnizor, a unui parteneriat sau a unui proces. Aceasta vă poate asigura susținerea prin migrarea unei varietăți de riscuri tehnice, juridice și de mediu înainte de a vă lua un angajament.

Pentru a evita riscul, care ar putea pune în pericol profitabilitatea unui proiect pe termen scurt, mediu sau lung, este important să se identifice aspectele potențiale cât de curând posibil. Aceasta vă va permite să luați decizii pe baza unor informații cu toți factorii, oferindu-vă un avantaj în negocieri pentru a obține cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră și care vă oferă un avantaj competitiv.

Prin investigarea unor aspecte materiale viitoare, practicile curente ale proceselor și politicilor, precum și previzionarea riscurilor potențiale, analiza de tip due diligence este etapa necesară pentru a asigura securitatea brand-ului dumneavoastră. Prin calificarea riscurilor operaționale care ar putea să vă afecteze potențial reputația  brand-ului, Intertek limitează expunerea la daunele provocate de aspecte necunoscute.

Experții noștri din jurul lumii aduc cunoștințele lor clienților cu privire la evaluarea eficienței generale, calitatea și productivitatea fabricilor, identificând și gestionând riscurile, organizând fluxurile procesului de fabricație și a lanțurilor de achiziție, și multe altele.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE