Industrie Alimentară si Agricultura

Protejați-vă mărcile și reputația cu un bun management al lanțului de aprovizionare agricol și alimentar, de la fermă până în farfurie.

Intertek este un lider mondial în asigurarea, testarea, inspecția și certificarea (ATIC) mărfurilor agricole și a produselor alimentare.

Acționăm în fiecare etapă a lanțului de aprovizionare cu produse agroalimentare. Avem expertiza pentru a oferi asistență printr-o rețea globală de birouri dedicate și interconectate.
Siguranța și calitatea alimentelor sunt de cea mai mare importanță pentru dumneavoastră și pentru toți cei implicați în fabricarea și distribuirea produselor și serviciilor alimentare. Abordarea noastră inovatoare și orientarea către client duc la un impact pozitiv asupra afacerii dvs. ca partener cu adevărat global, care înțelege marea varietate de standarde și reglementări internaționale, de la sursă până la livrare.

Experții noștri vor lucra în parteneriat cu dumneavoastră pentru a aduce soluții inovatoare 24/7, oriunde te-ai afla, în toată lumea.

cereals-banner2-760

Cereale

Ca lideri mondiali, venim în atenția clienților noștri cu o gamă complexă de servicii și pachete de management al riscului, esențiale pentru comerțul mondial de cereale și grâne.

feedstuffs-banner-760

Furaje

Intertek oferă o gamă completă de servicii pentru a-i ajuta pe clienții noștri să gestioneze riscul la fiecare pas al lanțului de aprovizionare cu alimente.

fertilizer-banner-760

Îngrăşăminte

Acoperirea globală și expertiza locală a firmei Intertek aduc asigurări vizavi de calitate de-a lungul întregului lanț de aprovizionare a îngrășămintelor.

testing-pulses-banner-760

Leguminoase

Alegeți ca Intertek să fie partenerul dumneavoastră și câștigați un avantaj competitiv pe piața internațională a leguminoaselor și a culturilor de specialitate.

rice-banner-760

Orez

Dedicata noastră echipă de experți în analiza și inspecția orezului vă vor oferi o asigurare a calității de încredere vizavi de calitate și cantitate, dar și vizavi de siguranța și trasabilitatea oricărei încărcături de orez.

oilseeds-banner-760

Semințe de ulei

Intertek oferă o soluție globală, unică, pentru controlul riscurilor și o expertiză tehnică care se întinde pe parcursul întregului lanț de aprovizionare cu semințe oleaginoase.

liquids-banner-760

Uleiuri și grăsimi

Oferim servicii specializate, asigurate de experți, de inspecție, testare și asigurare pentru toate tipurile de uleiuri vegetale și animale, dar și grăsimi.

sugar-banner-760

Zahăr

Intertek oferă clienților acces imediat la informații de calitate, precum și informații sanitare de încredere pentru toate tipurile de zahăr și pentru produsele care au în compoziție zahăr.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE