Industrie Alimentară si Agricultura

Protect your brands and reputation with a well-established and proven agricultural and food supply chain management, from the farm to fork.

Intertek is a leading global player in the Assurance, Testing, Inspection and Certification (ATIC) of agricultural commodities and food products.
We operate at every stage in the agrifood supply chain. We have the expertise to provide seamless support across a global network of linked and dedicated offices.

Food safety and quality are of the greatest importance to you and everyone involved in the manufacturing and distribution of food products and services. Our innovative approach and client-focused understanding means we can make a positive impact on your business as a truly global partner who understands the wide variety of international standards and regulations, from source to delivery.

They will work in partnership with you to bring innovative solutions 24/7, wherever you are, worldwide.

cereals-banner2-760

Cereale

Ca lideri mondiali, venim în atenția clienților noștri cu o gamă complexă de servicii și pachete de management al riscului, esențiale pentru comerțul mondial de cereale și grâne.

feedstuffs-banner-760

Furaje

Intertek oferă o gamă completă de servicii pentru a-i ajuta pe clienții noștri să gestioneze riscul la fiecare pas al lanțului de aprovizionare cu alimente.

food_bnr

Industrie Alimentară

fertilizer-banner-760

Îngrăşăminte

Acoperirea globală și expertiza locală a firmei Intertek aduc asigurări vizavi de calitate de-a lungul întregului lanț de aprovizionare a îngrășămintelor.

testing-pulses-banner-760

Leguminoase

Alegeți ca Intertek să fie partenerul dumneavoastră și câștigați un avantaj competitiv pe piața internațională a leguminoaselor și a culturilor de specialitate.

rice-banner-760

Orez

Dedicata noastră echipă de experți în analiza și inspecția orezului vă vor oferi o asigurare a calității de încredere vizavi de calitate și cantitate, dar și vizavi de siguranța și trasabilitatea oricărei încărcături de orez.

oilseeds-banner-760

Semințe de ulei

Intertek oferă o soluție globală, unică, pentru controlul riscurilor și o expertiză tehnică care se întinde pe parcursul întregului lanț de aprovizionare cu semințe oleaginoase.

liquids-banner-760

Uleiuri și grăsimi

Oferim servicii specializate, asigurate de experiți, de inspecție, testare și asigurare pentru toate tipurile de uleiuri vegetale și animale, dar și grăsimi.

sugar-banner-760

Zahăr

Intertek oferă clienților acces imediat la informații de calitate, precum și informații sanitare de încredere pentru toate tipurile de zahăr și pentru produsele care au în compoziție zahăr.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE