Servicii de Inspecție In-Service

Inspectorii și examinatorii certificați din cadrul companiei Intertek sunt pregătiți să va raspunda solicitarilor generate de programul de inspectii In-Service al companiei Dumneavoastra fie ca activati in domeniul industriei de rafinare, petrochimiei, extractiv sau cel energetic.

Într-o industrie în care siguranța și conformitatea devin punctele forte ale unei organizații, clienții au încredere că serviciile de inspectie in timpul functionarii, furnizate de Intertek, le oferă acces la profesioniști certificați care știu cum anume să mențină parteneriate de încredere si avantajoase pentru ambele parti.

Inspectorii și examinatorii profesioniști, pregătiți și certificați de Intertek AIM își pun la dispoziție serviciile clienților din industria de rafinare, petrochimie, energetica, petrol si gaze. Indiferent de programul implementat, fie că este vorba despre cel de inspecție al managementului riscului, gestionarea unei revizii sau menținerea inspecțiilor zilnice de conformitate, serviciile noastre oferă clienților servicii rentabile, de înaltă calitate, care aduc valoare adăugată, servicii care oferă siguranță, competență, experiență și cooperare.

Serviciile de Inspectie In-Service include:

 • Inspectori autorizați API 510/570/653
 • Inspectorii certificați în domeniul sudurii AWS (CWI)
 • Inspectori certificați NACE
 • Tehnicieni certificați NDE de nivel II UT / MT / PT
 • Inginer cu experiență
 • AutoCAD Personal și Servicii
 • Controlul personalului și serviciilor
 • Refractory (API 936) Staffing
 • Inspectii pe parcursul reviziilor si al opririlor planificate
 • Supravegherea furnizorilor
 • Sprijin pentru managementul proiectelor/ construcțiilor
 • Suport pentru proiecte noi de construcții
 • Managementul siguranței
 • Programe de Process Safety Management (PSM) și implementarea acestora
 • Identificarea pozitiva a materialelor (PMI)
 • Inspecția bazată pe risc (RBI)
 • Servicii de examinare nedistructivă (NDT)

Programele de management al siguranței proceselor au fost implementate în același mod, în aproape toate locațiile din SUA. Intertek a implementat mai multe programe software de monitorizare a coroziunii la diferite facilitati.

Odată cu verificarea corectitudinii și a actualizării diagramelor de conducte și instrumente (P & ID), se poate face o clasficare și o sistematizare simpla a sistemelor API 570 care se va potrivi facilității dumneavoastră.

Succesul oricărui program PSM constă în colectarea exactă a datelor, introducerea corectă a acestora în sistem; acoperind toate aceste etape, veți putea menține o instalatie fiabila si care lucreaza in siguranta.

Opririle/ reviziile sunt „evenimente” programate și necesare, care aduc cu sine provocări, costuri, dar și mari pierderi de timp.

Nu vom greși cand afirmam ca nivelul inalt de performanta al Intertek pe parcursul opririlor tine de nivelul recordurilor.

Experții noștri experimentați vă asigură siguranța de care aveți nevoie, fiind foarte respectați în cadrul industriei.

Finalizarea cu succes al unei construcții pe scară largă necesită contribuția unui personal experimentat cu o înaltă calificare; care să execute lucrarea la termen, care să folosească materiale, componente de calitate, dar care să asigure în același timp un mediu sigur de lucru.

Personalul de inspecție al companiei Intertek poate oferi suport in desfasurarea si managementul proiectelor mici și mari, de la început până la sfârșit. Suntem alături de clienții noștri în noile lor proiecte în domeniul construcțiilor, dar și în ceea ce privește construcțiile suplimentare sau proiectele de dezvoltare/extindere al unităților/instalațiilor deja existente.

Lucrând în industriile cu grad ridicat de risc, cum ar fi industria energetică, accidentele de muncă pot apărea oricând.

Grupul Asset Integrity Management (AIM) In-Service Inspection din cadrul companiei Intertek a depășit trei milioane de ore de lucru fără a înregistra un accident în luna ianuarie a anului 2013. Clienții noștri caută parteneri de încredere, care folosesc metode sigure de lucru.

Profesioniștii noștri și serviciile pe care le oferim, în materie de protecție a muncii, ajută clienții să reducă riscurile, dar și să mențină instalatii fiabile si care pot fi operate in siguranta.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE