TESTAREA

Evaluarea modului în care produsele și serviciile dumneavoastră îndeplinesc și depășesc standardele de calitate, siguranță, durabilitate și performanță.

De la testările de laborator până la respectarea reglementărilor și dincolo de acestea, valoarea produselor dumneavoastră crește odată cu serviciile de testare și certificare de la Intertek.

Piețele de astăzi sunt complicate. Globalizarea a schimbat lumea, deschizând noi piețe, surse de aprovizionare, reglementări și produse. Vă putem ajuta „să navigați” cu ușurință prin această piață. Domeniul nostru de activitate și serviciile de testare interne ale laboratorului nostrum vă oferă datele de care aveți nevoie pentru a optimiza procesul de producție și pentru a vă aduce produsul pe piață rapid și economic. Serviciile de testare și certificare Intertek sprijină calitatea, performanța, conformitatea cu reglementările, siguranța, benchmarkingul, evaluarea, validarea, analiza și alte cerințe pentru produse, componente, materii prime, site-uri și facilități.

Cu peste 130 de ani de experiență, experții noștri și resursele globale sunt echipate pentru a vă satisface cerințele de testare, cronologie și produse. Pe măsură ce se schimbă regulamentele și se creează sau se inovează tehnologia, cunoștințele și expertiza noastră din industrie vă asigură că produsele și afacerile dumneavoastră sunt pregătite să răspundă cerințelor în evoluție.

Vă ajutăm să vă introduceți produsul pe piață rapid, responsabil și economic pentru a vă menține continuu afacerea.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE