Certificare IATF 16949:2016

Intertek oferă audituri orientate spre afaceri, cu un nivel ridicat de expertiză tehnică, asociat cu un istoric îndelungat al conducerii industriei de automobile.

În octombrie 2016, standardul ISO/TS 16949 a fost înlocuit cu IATF 16949:2016. Noul standard implementează o bază ISO 9001: 2015 și încorporează cele mai recente standarde auto care acoperă întreaga Europă și Statele Unite. Adoptarea IATF 16949 demonstrează un nivel de elită dedicat excelenței calității pentru clienții și organizațiile din industria automobilelor.

Certificarea sistemului dvs. de management pentru IATF 16949: 2016 vă va ajuta să reduceți complexitatea și cheltuielile necesare pentru a administra programe separate pentru clienți individuali. Dar eficiența sporită nu trebuie să se oprească atunci când obțineți certificatul.

Cu Intertek ca partener de audit și certificare, veți obține instrumente valoroase pentru a vă atinge obiectivele, pentru a identifica economiile de costuri, pentru a vă adapta la analizele standard și pentru a vă îmbunătăți vizibill afacerea – toate în timp util De exemplu, utilizând analiza detaliată a tendințelor Intertek, un furnizor global de autovehicule de Nivel 1 a redus constatările lor medii per audit la fața locului, cu peste 80%!

Servicii conexe:

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE