Servicii în Domeniul Construcţiilor

Când este vorba despre proiecte pe scară largă care urmează să fie realizate fie pe onshore, fie offshore, finalizarea cu success a acestora necesită contribuția unui personal cu experiență internațională.

Pentru a gestiona eficient aceste proiecte, companiile au nevoie de asistență în ceea ce privește construcția efectivă, activitate care include: planificarea proiectului, achizițiile publice, sănătatea, siguranța, inspecția la fața locului și alte servicii de calitate.

Fiecare proiect are propriile reglementări și trebuie să fie realizat după un program clar, să reducă riscurile de siguranță pentru personal și să mențină costurile în conformitate cu bugetul inițial. Expertiza tehnică în domeniul managementului construcțiilor este esențială pentru a contribui la cele expuse mai sus.

Proiectele beneficiază de valoarea adăugată provenita de la experti locali, precum și de la experții globali pe parcursul fiecarei etape a proiectului.

Fiind un furnizor important de servicii tehnice pentru industria energetică globală, de inginerie și construcții, putem contribui la finalizărea cu succes și în siguranță a proiectului dumneavoastră de construcții.

Avem o vastă experiență în ceea ce privește furnizarea serviciilor de specialitate pentru proiectele de construcții din industria energetică, inclusiv platforme petroliere și alte structuri offshore, conducte, rafinării și centrale electrice. De asemenea, avem o experiență bogată în sprijinul altor proiecte de construcție la scară largă, precum poduri, instalații de telecomunicații și instalații chimice. Serviciile noastre includ sprijin pe parcursul stabilirii lanțului de aprovizionare, planificarea proiectului, monitorizarea și controlul progresului, inspecția la fața locului și servicii de testare nedistructivă, managementul sănătății, siguranței și mediului, trasabilitatea și gestionarea datelor și a înregistrărilor.

Experții noștri vor fi alături de dumneavoastră și vă vor pune la dispoziție experiența lor, susținută de o rețea internațională de peste 85 de birouri operaționale din peste 100 de țări. Trainingul centralizat și sistemele standard de raportare pe care le folosim permit o abordare coerentă a întregului proiect, ajutându-vă să vă încadrați în timp, dar și în buget.

Reputația noastră de lideri în furnizarea de servicii pentru proiecte de construcții destinate industriilor energetice, inginerie și construcții este obtinuta pe baza experienței noastre din cadrul unora dintre cele mai mari și „mai tehnice” proiecte din ultimii 100 de ani.

Având toate aceste capacități, ne putem adapta soluțiile astfel încât să satisfacem cu brio nevoile companiei dumneavoastră, iar faptul că suntem o companie internațională, ne permite să vă oferim servicii oriunde în lume.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE