CUNOȘTINȚE ȘI EDUCAȚIE

Cele mai bune practici și multe altele.

Intertek este aici pentru a vă ajuta pe dvs. și organizația dvs. să atingeți obiective vitale. Pe măsură ce colaborăm cu clienții globali la unele dintre cele mai dificile provocări ale acestora, experții noștri sunt bine poziționați pentru a împărtăși ceea ce învață despre cele mai bune practici printr-o varietate de platforme.

Profitați de resursele noastre de cunoștințe și ofertele educaționale începând de astăzi.

Ai nevoie de ajutor sau ai o întrebare?

Instruire

Împărtășim expertiza noastră printr-o gamă largă de programe de instruire și implementare, ajutându-ne clienții și lanțurile de aprovizionare să înțeleagă cerințele de reglementare, să își îmbunătățească procesele de afaceri și să răspundă cerințelor clienților.

Webinarii

Obțineți informații valoroase de la experții Intertek într-o gamă largă de industrii, subiecte, tendințe și cerințe de reglementare din biblioteca webinarelor.

Bibilioteca video 

Răsfoiți biblioteca noastră extinsă de videoclipuri originale care prezintă tehnologia și metodele într-o mare varietate de setări globale, inclusiv site-urile clienților și propriile noastre laboratoare.

Bibilioteca de rți

Intertek oferă această bibliotecă ca resursă pentru cele mai noi cunoștințe și know-how adunate de la experți din industrie din întreaga lume.

Blogul Intertek

Experții Intertek furnizează informații actualizate clienților și mass-media despre o gamă largă de subiecte din mai multe industrii.

Resurse de reglementare

Fiți la curent și informați cu privire la cerințele esențiale de reglementare, modificări, actualizări și notificări. Implicarea Intertek vă oferă informațiile pe care trebuie să le cunoașteți imediat ce trebuie să le cunoașteți.

Directoare de produse

Intertek oferă servicii de certificare a siguranței și performanței la standarde recunoscute la nivel național pentru o gamă largă de produse electrice, pe gaz și pe bază de ulei. Articolele listate în directoarele noastre online poartă una dintre mărcile ETL Listed, ETL Verified, ETL-EU, GS, S, RoHS, ASTA, BEAB, QPM sau Warnock Hersey Listed Marks

Portaluri clienți

Acces imediat la instrumente online personalizate care vă ajută să vă gestionați și să vă întrețineți afacerea. Accesați directoare importante, obțineți cu ușurință rapoartele și rezultatele dvs., trimiteți mostre pentru examinare, căutați servicii specifice și interacționați cu datele și informațiile de care aveți nevoie.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE