Soluții de testare a textilelor

Un parteneriat cu firma Intertek pentru testările textile pe care le doriți, se va desfășura în conformitate cu reglementările guvernamentale în materie de siguranță și vă va răspunde creșterii cererii consumatorilor pentru textile și îmbrăcăminte de înaltă calitate, reducând în același timp riscul și protejând interesele brandurilor, comercianților cu amănuntul, furnizorilor și consumatorilor.

Intertek oferă soluții complete de asigurare a calității pentru toate produsele dumneavoastră .

Serviciile noastre vă permit să vă asigurați calitatea și siguranța cu precizie. Oferim următoarele servicii pentru textile:

Identificarea fibrelor – Majoritatea țărilor care importă articole de îmbrăcăminte  necesită etichete de identificare a fibrelor care să indice tipul fibrei, precum și procesul prin care acestea au fost realizate.

Unele țări utilizează drept crieteriu de clasificare compoziția fibrelor.

Întrebări frecvente: Regulamentul și respectarea calității produselor textile din China

Descărcați întrebările acum!

Testare ecologică a textilelor – Tendința consumismului ecologic s-a extins și la produsele textile și îmbrăcăminte. Majoritatea cumpărătorilor de produse textile din Europa și din S.U.A. au răspuns acestei cerințe, folosind textile ecologice.

Intertek oferă o gamă completă de servicii de testare ecologică care vizează protecția mediului, sănătatea și siguranța consumatorilor.

Testul Eco include:

 • Test rapid AP / APEOs
 • Coloranți (Azo) interziși și substanțe care diminuează stratul de ozon
 • Reziduuri de metale grele, reziduuri de pesticide și fungicide, cum ar fi fumaratul de dimetil
 • Conținutul de formaldehidă
 • Certificare Eco-Textilă
 • Testarea GB 18401

Instrucțiuni de pe etichetele de intretinere – Multe țări au standarde obligatorii sau voluntare pentru instrucțiunile aflate pe etichetă privind  îngrijirea ce trebuie aplicată

produselor textile și îmbrăcăminții. Intertek efectuează următoarele teste pentru determinarea celor mai adecvate condiții de îngrijire a consumatorilor pentru produsele testate:

 • Rezistența culorilor la spălare, albire și curățare uscată
 • Stabilitatea dimensională, schimarea apectului și călcat

Testarea performanțelor – Intertek oferă o varietate de teste care îndeplinesc standardele de performanță specifice legate de utilizarea finală a produselor textile, inclusiv:

 • Stabilitate din punct de vedere al dimensiunilor la spălarea și curățarea chimică
 • Rezistența la lumină , frecare, spălare, albire
 • Teste fizice – Rezistență, abraziune, rezistență suprafețe abrazive
 • Teste chimice – finalizarea analizei și a pH-ului

Testul de inflamabilitate – Este esențial ca materialele care intră în compoziția îmbrăcăminții să fie în conformitate cu reglementările privind inflamabilitatea. În special, îmbrăcămintea pentru adulți și articolele de îmbrăcăminte pentru copii au cerințe specifice care trebuie respectate înainte ca respectivele produse să fie importate și vândute. De asemenea, trebuie respectate regulile pentru tapițerie, carpete și covoare.

 

Pe lângă soluțiile de testare a textilelor menționate mai sus, Intertek oferă, de asemenea, o gamă completă de servicii pentru a identifica substanțele chimice găsite în produsele dumneavoastră, inclusiv evaluări de toxicitate, certificări chimică și soluțiile de asigurare a calității.

Intertek a primit certificări din partea Organizației Generale pentru Controlul Exporturilor și Importurilor (GOIEC) pentru eliberarea certificatelor de inspecție pentru exporturile de textile, îmbrăcăminte, covoare, încălțăminte și pungi, totul pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră respectă noile reglementări privind importul în Egipt.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE