CERTIFICARE

Confirmarea oficială că produsele și serviciile dumneavoastră îndeplinesc toate standardele interne și externe de încredere.

Certificarea vă dovedește credibilitatea pe piață. Pentru a furniza această credibilitate, Intertek deține acreditări și recunoașteri globale, la scară largă, pentru serviciile noastre de testare și certificare.

Pe măsură ce piețele globale cresc și se extind, există mai mulți consumatori care caută produse sigure, fiabile și, tot mai conștiente, ecologice. Cu experiență internațională și locală, Intertek aduce calificările necesare pentru a vă oferi produsele potrivite. Oferim programe de certificare care permit intrarea pe piață a unei game variate de destinații globale, programe pentru un mediu ecologic și programe de verificare a respectării responsabilității sociale atât pentru dumneavoastră, cât și pentru furnizorii dumneavoastră.

Dacă decideți să lucrați împreună cu Intertek, compania vă va ajuta la prezentarea și menținerea atributelor de siguranță și performanță ale produselor dumneavoastră. Conducerea și expertiza noastră în standardele și certificările de reglementare vă ține la curent atât în ceea ce privește schimbările, cât și noile provocări, iar cunoștințele noastre legate de la procesul de aprovizionare la poziția de pe piață, oferă soluții eficiente, rentabile și care respectă cele mai bune practici din industrie.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE