Sustenabilitate

Companiile se confruntă din ce în ce mai mult cu provocările generate de complexitatea tot mai mare a lanțurilor de aprovizionare, de producție și de distribuție, pe lângă așteptările consumatorilor privind responsabilitatea durabilă a întreprinderilor.

Intertek este un lider mondial pentru asigurarea totală a calității, ceea ce le permite organizațiilor dintr-o gamă largă de sectoare, să își păstreze prioritățile în materie de durabilitate. Prin intermediul rețelei noastre globale, cunoștințelor locale și expertizei în materie, le oferim clienților noștri servicii de asigurare, testare, inspecție și certificare inovatoare și personalizate pe întregul lor lanț valoric.
Suntem unici având în vedere capacitatea noastră globală de a colabora cu clienții noștri și de a-i ajuta oferindu-le o gamă largă de servicii de sustenabilitate care îi ajută, în cel mai transparent mod posibil, să gestioneze riscul și reziliența, sprijinind în același timp capacitatea acestora de a funcționa eficient și de a acționa în mod responsabil. Clienții noștri au încredere că le oferim servicii de calitate în ceea ce privește în asigurarea calității, siguranței și sustenabilității în afacerile lor, ajutându-I totodată să își protejeze brandurile, obținând astfel avantaje competitive pe piață. Noi nu oferim doar informații valoroase despre nevoile actuale de sustenabilitate ale companiilor, ci identificăm tendințele emergente, permițând clienților noștri să gestioneze economia circulară în afacerea lor și să-și protejeze reputația.

La Intertek, sustenabilitatea este esențială pentru afacerea noastră și continuăm să evaluăm și să ne îmbunătățim procesele nu numai prin serviciile pe care le oferim clienților noștri, ci și prin propriile procese și inițiative de afaceri. Prin dezvoltarea și punerea în aplicare a programelor cheie, strategiile de dezvoltare durabilă ale companiei Intertek urmăresc să minimizeze impactul operațiunilor noastre asupra mediului prin înțelegerea și atenuarea impactului nostru material. Ne îmbunătățim continuu politicile și practicile, în dorința de a crea o familie globală diversă și incluzivă, dedicată excelenței profesionale și comunităților în care ne desfășurăm activitatea. În cadrul Intertek, angajații noștri sunt pasionați de munca pe care o desfășoară și sunt mândri că sunt implicați în activități care generează un impact pozitiv asupra societății și asupra mediului.

Intertek Corporate Sustainability

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE