Intertek Academy

Dotați-vă echipa cu o instruire vitală de care au nevoie pentru a rămâne în top în cadrul profesiei lor.

Aveți nevoie de membrii de echipă ale căror abilități sunt cât de actuale posibil și concepute pentru a îndeplini rolul lor conform abilităților pe care le dețin. Lectorii noștri calificați furnizează cunoștințe esențiale prin sesiuni de instruire on-site logice, de profunzime, benefice, în domeniu, și în locațiile Intertek din întreaga lume.

Expertiza noastră acoperă dezvoltări de reglementare internaționale și regionale, cerințe de conformare legate de client și juridice, bune practici de fabricare, certificarea sistemelor de management al calității, tehnologii și piețe în expansiune, sursa și dezvoltarea necesităților, testarea strategiilor și altele. Prin intermediul serviciilor noastre profesionale de instruire ajutăm clienții și managementul lanțului lor de aprovizionare să respecte cerințele, să îmbunătățească procesele de business și produsele și să îndeplinească cerințele.

Opțiunile noastre de instruire variază de la cursuri organizate la date, durate și locații stabilite până la opțiuni personalizate desfășurate pe amplasamentele dumneavoastră sau de la unul dintre centrele noastre deschise în acest scop în jurul lumii.

Implicați experții noștri în instruiri și serviciile noastre și veți obține asigurarea că afacerea dumneavoastră face tot ceea ce este posibil pentru a se asigura că personalul dumneavoastră cheie este în poziția de top a profesiei.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE