Intertek Academy: Instruire - Cursuri

Echipați-vă echipa cu pregătirea vitală de care au nevoie pentru a vă conduce afacerea.

Intertek Alchemy: Frontline Worker Training
Intertek Alchemy ajută companiile să-și echipeze angajații din prima linie cu cunoștințele și încrederea de care au nevoie pentru a crește siguranța, productivitatea, cultura și conformitatea. Tehnologiile noastre inovatoare de instruire, cursuri premiate, instrumente de coaching mobil și platforma de validare a conformității sunt utilizate de companii de producție de top din întreaga lume.

Nu puteți avea asigurarea totală a calității fără asigurarea oamenilor. Intertek Alchemy vă ajută să evaluați, să monitorizați și să vă îmbunătățiți abilitățile și performanța angajaților.

Academia: Instruirea conducerii
Ai nevoie de lideri ale căror seturi de competențe sunt cât mai actuale și pregătite pentru a-și îndeplini rolul în funcție de abilitățile lor. Instructorii noștri calificați oferă cunoștințe esențiale prin sesiuni de instruire logice, aprofundate, benefice la fața locului, pe teren, prin eLearning online și în locații convenabile Intertek din întreaga lume.

Expertiza noastră acoperă evoluțiile de reglementare internaționale și regionale, cerințele de conformitate cu clienții și legea, bune practici de fabricație, certificarea sistemelor de management al calității, tehnologia și piețele în evoluție, necesitățile de aprovizionare și dezvoltare, strategia de testare și multe altele. Prin serviciile noastre de formare profesională ne ajutăm clienții și managementul lanțului de aprovizionare în îndeplinirea cerințelor, îmbunătățirea proceselor și produselor de afaceri și îndeplinirea cerințelor.

Opțiunile noastre de formare includ:

  • E-learning-ul pe ritmul propriu;
  • Cursuri programate cu date, ore și locații stabilite, inclusiv centre Intertek adaptate scopurilor din întreaga lume;
  • Opțiuni personalizate predate în spațiile proprii.

Contactează experții și serviciile noastre de formare și obțineți asigurarea că afacerea dvs. face tot ce poate pentru a vă garanta că personalul cheie se află la vârful profesiei lor.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE