Auditare și Certificare a Sistemului

Gama cuprinzătoare de servicii de audit și de certificare oferite de Intertek vă asigură că sistemele de management sunt optimizate pentru a facilita dezvoltarea cu success a organizatiei dvs.

Produsul sau serviciul dvs. este la fel de bun ca sistemul de management care îl susține. La Intertek, noi vă oferim instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă evalua și îmbunătăți în permanență procesele afacerii. Cu un nivel ridicat de cunoștințe tehnice și o abordare concentrată asupra clientului, privim dincolo de standarde pentru a oferi audituri care adaugă valoare strategică afacerii dvs.

Rețeaua noastră globală de auditori și experți tehnici este dedicată pentru a vă ajuta să gestionați cu succes orice audit sau certificare. De la împărtășirea celor mai bune practici și a noilor cerințe, pentru a evalua performanțele dvs. în paralel cu propriile obiective, echipa noastră vă oferă mijloacele de evaluare și îmbunătățire a calității afacerilor, ridicându-vă totodată la așteptările clienților externi și interni.

Fiți partenerul nostru, pentru a câștiga încrederea în faptul că dețineți procese solide de afaceri.

Cele mai populare standarde de sistem de management din lume sunt într-o continua schimbare. Aflați mai multe despre reviziile acestora și despre ce trebuie să faceți pentru a fi pregătiti.

food_audit_intertek

Industria alimentară

Intertek este un organism de certificare și experții noștri în siguranța alimentară au cunoștințele și experiența necesară pentru a vă orienta cu succes de-a lungul întregului proces de certificare.

qms

Calitate

Fiind unul dintre cele mai mari organisme de certificare ISO 9001 din lume, expertiza Intertek a adus încredere și siguranță miilor de organizații.

due-dilligence-web-banner

Managementul furnizorilor

A fi proactiv în îmbunătățirea performanței lanțului de aprovizionare necesită evaluarea proceselor și a procedurilor, măsurarea rezultatelor pentru a reacționa mai bine si a gestiona riscurile.

mdd_banner

Protecția mediului 

Respectarea mediului este vitală în cazul în care afacerea dvs. trebuie să fie competitivă în prezent și să rămână așa și în viitor.

green_claims_banner

Responsabilitatea socială

Ca partener de încredere în responsabilitatea socială, Intertek se angajează să onoreze valorile etice și sa respecte toate părțile interesate, inclusiv comunitățile.

due-dilligence-web-banner

Sănătate și Securitate Ocupațională

Una dintre metodele cele mai eficiente pentru planificarea și gestionarea programului dvs. de sănătate și securitate în muncă este implementarea unui sistem de management al Sănătății și Securității Ocupaționale (OHSMS).

due-dilligence-web-banner

IT & Managementul Riscului

Pentru a evita riscul, care ar putea pune în pericol profitabilitatea unui proiect pe termen scurt, mediu sau lung, este important să se identifice aspectele si impactul potențial cât de curând posibil.

automotive

Automotive și Transport

Intertek oferă industriei de transport convingerea că produsele și serviciile sale asigura respectarea standardelor de siguranță și de calitate necesare.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE