CONSTRUCȚII ŞI INGINERIE

Asigurați eficienta, integritatea și conformitatea proceselor și produselor dvs. de construcție și de inginerie utilizând serviciile specializate ale Intertek.

Industria construcțiilor și a ingineriei se confruntă cu un set unic de provocări, cum ar fi: asigurarea finalizării proiectelor la timp, utilizarea de produse sigure si cu un nivel de calitate ridicat, încadrarea in bugetul stabilit, respectarea standardelor de responsabilitate socială corporativă și aplicarea la fiecare pas a unui management al riscurilor eficient.

Intertek oferă organizației Dvs. îndrumarea necesara cu rolul de a îmbunătăți modul de planificare al proiectelor de construcții si inginerie. Asistând clienții noștri în eficientizarea și asigurarea lanțurilor de aprovizionare și a proceselor de fabricație, serviciile noastre permit optimizarea produselor și proiectelor.

Intertek poate fi partenerul Dvs. pentru a vă asigura că produsele și procesele companiei sunt eficiente, viabile și pregătite pentru a răspunde cerințelor pieței oriunde desfășurați afaceri.

ped

Directiva pentru echipamente sub presiune 2014/68/EU (PED)

Intertek, în calitate de Organism Notificat (numarul 2725) oferă servicii complete de evaluare a conformității pentru echimentele sub presiune.

Header_NDT_760x192_Bulb

Examinari nedistructive (NDT)

Intertek vă ajută să asigurați fiabilitatea și siguranța produselor, a echipamentelor sau a instalatiilor industriale prin intermediul serviciilor noastre în domeniul examinarilor nedistructive (NDT).

tis

Industrial Technical Inspection

Companies in diverse industries such as oil & gas, renewable, power, nuclear, engineering, chemical, and mining require a technical services partner that is committed to helping them meet their needs.

oil-gas_sm

Managementul Integritatii Bunurilor (AIM)

Intertek oferă asistență pentru Managementul Integrității Bunurilor și pentru managementul ciclului de viață a infrastructurii, facilităților și echipamentelor aflate în fazele de concepție, proiectare, construcție, punere în funcțiune, operare și de scoatere din uz.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE