Certificare ISO 9001 - Managementul Calității

Fiind unul dintre cele mai mari organisme de certificare ISO 9001 din lume, expertiza Intertek furnizează încredere și siguranță miilor de organizații certificate.

Standardul ISO 9001 vă ajută să dezvoltați un sistem de management al calității (QMS) pentru a satisface cerințele de calitate ale clienților dvs., îmbunătățind în același timp procesele operaționale. Întrucât standardul nu este specific, acesta poate fi utilizat de către orice organizație care furnizează un produs sau un serviciu.

Rezultatul implementării ISO 9001 este o durată de execuție mai scurtă, o fiabilitate ridicată și o calitate constantă a serviciilor și produselor, de care pot beneficia atât clienții, cât și compania dvs.

Respectarea cerințelor ISO 9001 vă va ajuta să dezvoltați și să optimizați procedurile și procesele din operațiunile dvs. Veți putea să vă concentrați asupra a ceea ce este important și să economisiți timp și bani, permițându-vă să fiți mai competitivi și mai bine dotați pentru a face față provocărilor viitoare.

Indiferent dacă aveți o afacere mică sau o companie globală, certificarea ISO 9001 trimite un mesaj clar oriunde ați putea face afaceri. Certificarea crește încrederea în compania dvs., sporindu-vă competitivitatea pe toate piețele din lume.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE