Testare echipament de protecție personală (PPE)

Asigurăm cel mai înalt nivel de protecție a calității în materie de echipamente de protecție personală.

Pentru a le satisface nevoile clienților, compania oferă evaluări riguroase și testări pentru a-I asigura pe aceștia că, inclusiv în cele mai stresante sau periculoase situații, produsul acestora va oferi calitatea și protecția cerute de standarde.

Serviciile noastre de testare a echipamentelor de protecție industriale oferă rapoarte de testare efectuate de o terță parte, acceptate de Institutul pentru Echipamente de Siguranță (SEI) pentru o gamă largă de standarde de testare. SEI emite un certificat de terță parte pentru produsul dumneavoastră de protecție personală testat de Intertek, iar clienții dumneavoastră vor fi asigurați că produsele respectă standardele de performanță și standardele din domeniu.

Testarea rezistenței balistice

Descoperiți gama noastră de teste care au în vedere echipamentele  militare, oferită de Laboratorul H.P. White Laboratories, o companie Intertek care aduce peste 75 de ani de experiență și resurse pentru proiectul dvs.

Testarea rezistenței biologice și chimice

Angajamentul dumneavoastră de a proteja viețile lucrătorilor expuși la substanțe biologice și chimice  trebuie să înceapă cu o testare cu o terță parte, care are în vedere o serie de standarde industriale pentru permeabilitate, penetrare și altele.

Testarea echipamentelor de protecție împotriva căderii

Verificați siguranța și performanța echipamentelor de protecție împotriva căderii pentru a minimiza riscul și pentru a vă proteja clienții.

Testarea îmbrăcăminții de protecție

Concepute pentru a proteja utilizatorii de pericolele fizice, chimice și de mediu, echipamentele individuale de protecție, cum ar fi îmbrăcămintea, căștile, jambierele, cizmele de lucru și mănușile, trebuie să respecte specificațiile riguroase de siguranță și performanță.

Testarea pentru încălțămintea de siguranță

Pentru a comercializa produsul în UE, trebuie să verificați conformitatea cu Directiva privind Echipamentele Individuale de Protecție și să obțineți o evaluare de către un organism notificat, precum Intertek.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE