Servicii de Inspecție Tehnică Industrială

Nevoia de calitate, siguranță și fiabilitate sunt parametrii esențiali pentru companiile care încearcă să răspundă cererii globale în creștere pentru surse sigure și durabile de energie. Companiile din diverse industrii, cum ar fi: industria petrolului și a gazelor, energia regenerabilă, energia electrică, nucleară, industria chimică și cea a mineritului, au nevoie de un partener de servicii tehnice care să răspundă acestor nevoi.

Nevoia clienților noștri, precum și dorința de a veni în întâmpinarea acestora cu tot ceea ce este necesar pentru a le îndeplini așteptările, sunt lucrurile esențiale care ne definesc.
Am lucrat în cadrul industriei energetice globale de zeci de ani, pentru clienți internaționali, oferindu-le servicii precum: inspecție, expediere, audit tehnic, suport in etapa de construcție și suplimentare personal tehnic. Utilizarea unor astfel de servicii îi ajută pe clienții noștri să asigure calitatea produselor, a proceselor și a serviciilor, reducând în același timp riscurile care ar putea afecta siguranța personalului și a mediului înconjurător.

În calitate de partener de servicii tehnice, vă facilităm accesul la experiență, expertiză și inovație, pe plan mondial.

Indiferent de locul în care vă desfășurați activitatea, puteți avea încredere că serviciile noastre tehnice adaugă un plus de valoare muncii dumneavoastră.

Avem zeci de ani de experiență în domeniul industriei energetice, în cadrul căruia oferind soluții de calitate și siguranță pe plan mondial.
Sectoarele pe care le deservim includ exploatarea și producția de petrol și gaze, transportul și distribuția conductelor, rafinăriile din aval și instalațiile de prelucrare a produselor chimice, generarea de energie electrică, mineritul și prelucrarea mecanică.

Personalul nostru este poziționat în principalele centre industriale din lume, astfel că suntem pregătiți să venim în ajutorul dumneavoastră la fața locului, oriunde v-ați afla.

Înțelegem că fusul orar diferit ar putea cauza probleme dacă dumneavostră și echipa dumneavoastră vă aflați în alt loc decât cel în care se efectuează inspecția, dar tocmai din acest motiv, am dezvoltat sisteme inovative de raportare în timp real: pentru ca dumneavoastră să știți exact ce se întâmplă.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE