Servicii de Examinări Nedistructive (NDT)

Intertek oferă servicii de examinare nedistructivă (NDT), testarea materialelor și examinari ale cordoanelor de sudură pentru o gamă variată de industrii.

Vă ajutăm să asigurați fiabilitatea și siguranța produselor, a echipamentelor sau a bunurilor dumneavoastră, cu ajutorul serviciilor noastre de clasă mondială din domeniul examinarilor nedistructive (NDT), testarea materialelor și de calitate a sudurilor. Cunoaștem procesele implicate de-a lungul întregului ciclu al produsului – de la proiectare și fabricație până la funcționare și întreținere – și suntem conștienți că e nevoie de o viteză mare de reacție când vine vorba de acestea.

Serviciile noastre pot sprijini procesele de producție, controlul calității și pentru a asigura conformitatea cu reglementările în vigoare. Serviciile se pot aplica construcțiilor noi, conductelor de transport, echipamentelor sau instalatiilor aflate deja in uz care sunt verificate in timpul opririlor programate sau neprogramate.

Expertiza vastă și cunoștințele noastre în domeniul examinarii nedistructive și de testare a materialelor, ne ajută să selectăm tehnicile și procedurile potrivite pentru a detecta rapid defectele/discontinuitatile produselor, echipamentelor, instalațiilor de producție sau activelor companiei, oferindu-vă datele necesare pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză. Intertek vă poate ajuta să evitați posibile consecinte catastrofale și pierderi financiare, prin detectarea din timp a problemelor înainte ca acestea să provoace daune, opriri neplanificate sau accidente.

În plus față de testarea nedistructivă și testarea materialelor, vă oferim un serviciu complet de asistență pentru partea de sudură, care vă vă ajuta să respectați codurile și standardele internaționale și naționale și să intrați pe piețe noi prin instruirea sudorului și calificarea acestuia.

Serviciile globale ale Intertek

Intertek lucrează cu o gamă variată de sectoare industriale, inclusiv petrol și gaze, industria aerospațială, energie, petrochimie, automotive, feroviară, motorsport, inginerie generală, fabricare și construcții. Indiferent de locul în care se află compania dumneavoastră și, indiferent de sectorul în care se află, datorită experineței noastre globale, vă putem ajuta cu o gama vastă de servicii NDT care includ:

  • Testarea materialelor
  • Servicii specializate de control nedistructiv
  • Servicii axate pe imbinari sudate
  • Consultanță in ceea ce priveste examinarile nedistructive

Laboratoarele noastre și personalul cu experiență în testarea nedistructivă

Intertek are laboratoare independente acreditate (acreditate UKAS în Marea Britanie) și personal certificat care deține calificări în următoarele sectoare ale industriei:

  • PCN – Personnel Certification in Non Destructive Testing
  • ASNT – American Society of Non-destructive Testing
  • API – American Petroleum Institute
  • AWS – American WeldingSociety
  • ACCP – ASNT Central Certification Programme

Beneficiile alegerii companiei Intertek pentru testare nedistructivă, testarea materialelor și sudură

Intertek oferă o valoare reală companiei dumneavoastră, protejând brandul, reputația dumneavoastră, asigurând totodată funcționarea sigură și eficientă a produselor, a echipamentelor și a bunurilor dumneavoastră. Vă ajutăm să economisiți timp și bani, reducând costurile și pierderile survenite din eventualele defecte ale produselor, echipamentelor, minimizand timpul de oprire al echipamentelor companiei.

Ai nevoie de ajutor sau ai o întrebare?

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE