INSPECŢIE

Validarea specificațiilor, valorii și siguranței materiilor prime, a produselor și a bunurilor.

Gama variată de servicii de inspecție oferită de Intertek poate oferi suport de încredere pentru produsele, proiectele și procesele dvs.

Inspecțiile independente de la terți îi ajută pe clienții din întreaga lume să-și protejeze interesele financiare, de branding și legale pe parcursul întregului lanț de aprovizionare – de la materii prime și produse finite la instalații și active. Oferim servicii de inspecție producătorilor, comercianților cu amănuntul, comercianților, operatorilor de plante, guvernelor și altor cumpărători și vânzători de materiale și produse pe piețele lumii.

Inspecțiile contribuie la minimizarea riscului producerii defectelor, garantând că se respectă atât standardele clienților, cât și reglementările guvernamentale și ale industriei. Acest lucru că ajută pentru a vă proteja interesele în afaceri, pentru a gestiona riscurile și pentru a vă asigura că produsele de calitate sunt produse și livrate la destinația finală, conform specificațiilor clientului.

Experții cu experiență ajută la identificarea produselor și a transporturilor care pot conține componente și materiale non-standard sau neconforme. Produsele și materialele pe care le testăm și inspectăm în mod obișnuit includ mărfurile de consum, cum ar fi îmbrăcămintea, jucăriile, produsele cosmetice și produsele alimentare, mărfuri în vrac, cum ar fi produsele agricole, țițeiul, substanțele chimice și produsele petroliere rafinate în timpul transportului critic, operațiuni de stocare.

Susținem, de asemenea, gestionarea vieții instalațiilor de producție a centralelor, cum ar fi centralele electrice și rafinăriile de petrol, cu inspecție și testare, asigurându-vă că activele dumneavoastră funcționează în siguranță și în mod fiabil.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE