Curs Auditor intern Siguranta alimentara FSSC 22000 v. 5 - Food manufacturing / packaging

Obiectiv

  • Insusirea cerintelor din ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1 / 4 (specificatii tehnice pentru programele preliminare sectorului (PRPs) si din FSSC 22000 v.5 – cerinte suplimentare
  • Insusirea principiilor de baza, inclusiv a terminologiei privind managementul sigurantei alimentelor
  • Insusirea tehnicilor de audit ce pot fi aplicate unui sistem de management conform standardului FSSC 22000

Agenda

  • Introducere în ISO 22000: 2018 și FSSC 22000 v5
  • ISO 22000: 2018 Sistem de management al siguranței alimentare
  • ISO / TS 22002-1/4 – Programe preliminare (food / packaging)
  • Cerințe suplimentare FSSC v.5
  • Protocolul de certificare: domeniul de aplicare, tipul de audituri, tipul de neconformități, procesul de certificare
  • Audit intern conform FSSC 22000 v.5: introducere,  planificarea auditului, tehnici realizare audit,  redactarea neconformităților și clasificarea lor, raportare
  • Studii de caz

Cursul se adreseaza

  • Persoanelor care doresc sa obtina calificarea de auditor intern sau persoanelor care efectueaza /sau urmeaza sa efectueze verificari ale functionarii sistemului de management conform FSSC 22000

Conditii de participare

  • Recomandam familiarizarea cu cerintele standardului FSSC 22000 inainte de inceperea cursului.

Detalii Logistice

  • Durata: 2 zile
  • Pret: 250 euro + TVA
  • Data:
    • 24-25 noiembrie
    • 2-3 decembrie
  • Diploma: Intertek Academy
  • Locatie: Bucuresti/Timisoara/Sibiu/Pitesti

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE