Curs analiza HACCP și programele preliminare – cerință comună în vederea certificării sistemelor de siguranță alimentară

Obiectivele cursului

  • Identificarea și / sau aprofundarea analizei pericolelor și a punctelor critice de control
  • Aprofundare programe preliminare, programme preliminare operaționale și punerea lor în aplicare.

 Agenda

  • Introducere și istoric HACCP
  • Pericole
  • HACCP: 12 pași, 7 principii
  • Monitorizare, validare și verificare
  • Programe preliminare si programme preliminare operaționale
  • Abateri standard în implementarea și gestionarea sistemelor HACCP
  • Exerciții practice

Cursul se adreseaza

  • Managerilor de calitate în domeniul siguranței alimentare
  • Companiilor care doresc să implementeze și / sau să își certifice sistemul de management al siguranței alimentare conform schemei GFSI
  • Personalului din unitatile de producție alimentară, consultanților.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE