Inspecția produselor dedicate copiilor

Oferim servicii complete de inspecție în domeniul produselor dedicate minorilor pentru comercianți cu amănuntul, importatori și producători, asigurându-i că procesul de producție generează produse de înaltă calitate, care respectă normele de siguranță pentru copii.

Intertek oferă toată cele necesare inspecției și certificării: revizuirea facilităților de producție, evaluarea designului produsului, dar și evaluarea etichetelor.

  • Inspecția instalațiilor, a mașinilor și a metodelor de producție: Pentru a se asigura menținerea unui standard ridicat, sistemul de control al calității este evaluat ca parte a procesului de producție.
  • Evaluarea designului produsului și a ambalajului: Sunt investigate și evaluate dimensiunile interioare, spațiile componente, atașamentul suportului pentru saltele, hardware-ul deteriorat, articulațiile libere, piesele lipsă și marginile ascuțite, pentru a se asigura că sunt respectate standardele de siguranță.
  • Evaluarea etichetelor: etichetele sunt evaluate pentru a ne asigura că informațiile adecvate privind produsele și utilizarea, avertismentele și declarațiile de precauție, precum și instrucțiunile generale privind asamblarea sunt furnizate consumatorilor în mod corespunzător.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE