Certificarea ISO 14001:2015 - Sistemelor de Management al Mediului

Standardul ISO 14001 este recunoscut pe plan international și oferă instrumente practice organizațiilor pentru a-și gestiona responsabilitățile de mediu.

Aceasta poate ajuta orice organizație, indiferent de activitatea sau domeniul său de activitate, să elaboreze un cadru pe care să-l poată utiliza pentru a dezvolta un sistem competitiv de management de mediu. Este un mijloc eficient de identificare și de reducere sistematică a impactului potențial nociv asupra mediului.

ISO 14001 se concentrează pe îmbunătățirea performanței de mediu, mai degrabă decât pe îmbunătățirea sistemului de management. Standardul subliniază angajamentul conducerii și necesitatea de a înțelege contextul pentru a gestiona mai bine riscurile și pentru a promova managementul de mediu.

ISO 14001: 2015 poate oferi asigurări managementului companiei, angajaților și părților interesate externe că impactul potențial asupra mediului este măsurat și îmbunătățit.

Rețeaua globală a auditorilor și experților tehnici ai Intertek este calificată pentru a vă ajuta să satisfaceți provocările din ce în ce mai competitive ale pieței și cerințele de reglementare pentru conformare.

Servicii conexe:

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE