Frauda alimentara: analiza riscurilor si planul de prevenire

Obiectivele cursului

  • Cunoașterea conceptului de alergeni, sursele biologice și gestionarea lor în unitatile de producție,
  • Evitarea contaminarii încrucișate
  • Identificarea unor măsuri adecvate în ceea ce privește managementul personalului, managementul furnizorilor, manipularea materiilor prime, echipamentul și proiectarea fabricii, controlul procesului de producție și al producției, informații pentru consumatori, dezvoltarea și modificarea produselor, documente și înregistrari, alte aspecte.

Agenda

Cum se înțelege frauda în industria alimentară?

  • Matricea riscului alimentar
  • Analiza vulnerabilitatii / riscurilor pentru fraudă cu materii prime și materiale de ambalare
  • Exemple de situații de criză în industria alimentară: cazuri reale.
  • Instrumente de gestionare si surse de informare
  • Prezentarea și compararea cerinței in standardele GFSI: IFS, BRC și FSSC

Cursul se adreseaza

  • Personalului din unitatile de producție alimentară, altor categorii de personal din lanțul alimentar care necesită să aibă cunoștințe cu privire la acest subiect.
  • Managerilor de calitate, profesioniștilor independenți și consultanților care doresc să aibă cunoștințele necesare pentru implementarea și menținerea sistemului de management al siguranței alimentare în organizație.

Detalii Logistice

  • Durata: 1 zi
  • Pret: 200 euro + TVA
  • Diploma: Intertek Academy
  • Data:
    • 19 noiembrie
    • 17 decembrie
  • Locatie: Bucuresti/Timisoara/Sibiu/Pitesti

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE