Obțineţi ultimele informații despre evoluțiile în domeniul dumneavoastră de activitate şi reglementările în vigoare.
Prin programele noastre de instruire, lectorii noştri cu experiența necesară pentru a asigura o pregătire specializată și eficientă. Cursurile noastre vă vor ajuta să creați condițiile potrivite pentru a crește profitabilitatea, recunoasterea pe piata de profil și pentru a fi mai competitivi.
Oferim:
- Cursuri deschise: un program variat de cursuri de formare specializate
- Instruire personalizată: Cursuri în cadrul companiei adaptate la nevoile specifice ale cliențilo
Calitate, Mediu, Sanate și Securitate ocupationala
- Auditor extern ISO 14001: 2015 – IRCA
- Curs Auditor / Lead Auditor ISO 45001:2018
- Curs Auditor Intern ISO 45001:2018
- Curs Auditor Intern ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 & ISO 45001:2018
- Curs pentru formarea auditorilor interni pentru Sistemul de Management de Mediu in conformitate cu ISO 14001:2015
CSR & Sustenabilitate
- Curs Compliance Practitioners Initiative (CPI)
- Curs Corporate Sustainability Reporting
- Curs pentru formarea auditorilor interni pentru Sistemul de Management al Energiei in conformitate cu ISO 50001:2018
- Curs pentru formarea auditorilor interni pentru Sistemul de Management de Mediu in conformitate cu ISO 14001:2015
- Implementare și Certificare Global Recycled Standard (GRS) / Recycled Claim Standard (RCS)
Securitatea informatiei & Managementul Riscurilor
- Curs Aspecte generale despre implementarea Managementului Riscurilor ISO 31000
- Curs Auditor / Auditor SEF ISO / IEC 20000:2018
- Curs Auditor / Auditor SEF ISO 27001
- Curs pentru sistemului de management al continuitatii afacerii ISO 22301:2013
Automotive & Transport
- Curs 8 D, Problem Solving Process
- Curs Auditor Intern IATF 16949:2016
- Curs Core Tools IATF
- Quality Engineer (Inginer Calitate)
Siguranța alimentară
- Curs auditor / Lead Auditor ISO 22000:2018
- Curs Auditor intern Siguranta alimentara FSSC 22000 v. 5 - Food manufacturing / packaging
- Introducere si auditul intern pentru standardul BRC Food Safety v. 8