Long Range Ultrasonic Testing (LRUT)

LRUT asigură o scanare rapidă pentru identificarea coroziunii și eroziune în conducte.

LRUT este o metodă rapidă și rentabilă pentru inspectarea țevilor pe distante mari.

Compania Intertek este specializată în utilizarea LRUT in rafinării și în sectorul downstream.

Într-o singură zi, pot fi verificați sute de metri de țeavă, iar tehnica poate inspecta în proporție de 100% pereții conductei. LRUT poate fi realizat pe conducte funcționale, izolate și îngropate și în zone greu accesibile, cum ar fi cele la mari înălțimi. Prin urmare, metoda poate economisi timp și bani (care altfel ar fi cheltuiți pentru excavări, îndepărtarea izolației sau pentru schele).

În jurul conductei se montează un inel, iar traductoarele generează și primesc unde ultrasonice de joasa frecvență de-a lungul conductei. Ecourile care se întorc indică defecte cum ar fi coroziunea și alte imperfectiuni.

Beneficiile testelor cu LRUT includ:

  • Examinare pe distante mari de țeavă în același timp
  • Inspectarea in proportie de 100% a țevii
  • Detectarea coroziunii și eroziunii sub izolatie
  • Analiza țevilor în locații cu acces dificil, cum ar fi locurile de traversare a pereților, punctelor de trecere pe sub/peste drumuri și a conductelor ingropate.

Inspectorii noștri au experiență în utilizarea LRUT și sunt calificati ASNT / CSWIP Nivel I sau II; toate aceste lucruri vă pot oferi o evaluare exactă a stării conductelor dumneavoastră.

Alegând Intertek pentru testarea dumneavoastră cu LRUT, puteți avea încredere că programele de mentenanta vor fi îndeplinite și că veți beneficia de cunoștințele noastre aprofundate privind măsurătorile conductelor și detectarea defectelor. Rapoartele noastre vă vor furniza informațiile necesare pentru a lua decizii cu privire la gestionarea sistemelor de conducte.

În plus, Intertek poate furniza inspecții calitative nedistructive, necesare pentru investigarea completă a defectelor identificate utilizand LRUT.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE