Certificarea ISO 39001 – Sistem de Management al Siguranței Traficului Rutier

Certificarea ISO 39001 permite organizației dvs. să lucreze mai eficient cu sistemele de circulație rutieră, în scopul reducerii rănirilor și a deceselor cauzate de accidente rutiere.

Standardul ISO 39001 descrie cerințele pentru un sistem de management al siguranței traficului rutier. Acest standard permite organizațiilor care lucrează cu sisteme de trafic rutier să reducă leziunile grave și moartea cauzate de accidente rutiere. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, accidentele legate de accidentele rutiere sunt a opta cauză principală de deces la nivel global, cu o cifră de aproximativ 1,3 milioane de decese în fiecare an.

Certificarea conform standardului ISO 39001 va ajuta compania dvs. să implementeze obiectivele și planurile de acțiune ale sistemului de management al siguranței rutiere în cadrul operațiunilor dvs. Intertek poate furniza resursele și serviciile necesare pentru a reduce costurile de asigurare și de exploatare, precum și pentru a consolida siguranța publică prin minimizarea numărului de accidente rutiere.

În plus față de auditul și certificarea ISO 39001, Intertek oferă seminarii introductive care acoperă standardul și implementarea acestuia.

Servicii conexe:

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE