Bunele practici de fabricație (GMP) - Audit ISO 22716

Servicii pentru demonstrarea conformității cu bunele practici de fabricație (GMP), conform ISO 22716

Începând cu data de 11 iulie 2013, Noul Regulament (CE) nr. 1223/2009 al Uniunii Europene prevede ca produsele cosmetice să fie fabricate în conformitate cu Bunele practici de fabricație (GMP).

O modalitate de a demonstra conformitatea cu GMP este implementarea standardului internațional ISO 22716:2007. ISO 22716 introduce o abordare a sistemelor de management privind documentarea și reglementarea producției, controlului, depozitării și expedierii produselor cosmetice. Îndrumările standardului vor oferi organizației dvs. metode practice pentru gestionarea multor factori care pot să afecteze calitatea produselor.

Cu o experiență de 30 de ani în domeniul sănătății și al frumuseții, Intertek împărtășește cunoștințe aprofundate asupra proceselor de fabricație și codurilor GMP, producătorilor de produse cosmetice. Prin rețeaua globală de auditori, oferim o soluție completă de conformitate pentru standardul ISO 22716, inclusiv instrumente de audit și certificare *, instruire și e-learning. De asemenea, putem combina un audit ISO 22716 cu alte standarde, de genul ISO 9001 și ISO 14001, reducând întreruperile și economisind resursele dvs. prețioase de timp și bani.

Prin colaborarea cu Intertek, veți obține un partener de afaceri bine orientat, care vă va ajuta să atingeți obiectivele, să minimalizați riscurile și să optimizați lanțul de aprovizionare.

Prin integrarea serviciilor sale ISO 22716 într-o gamă completă de servicii de testare a produselor, Intertek oferă o soluție de conformitate „unică” pentru producătorii de cosmetice. Serviciile companiei de testare a produselor cosmetice includ studii clinice, evaluări privind siguranța, controlul calității, testarea in vitro verificarea opiniilor privind produsele, screening-ul pentru substanțele restricționate și auditurile furnizorilor.

* În conformitate cu reglementările în vigoare, certificarea ISO 22716 constituie o prezumție a conformității și nu înlocuiește inspecțiile efectuate de autoritățile competente.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE