Certificarea ISO 27001

Informațiile reprezintă un element foarte important, constant, pentru organizația dvs. Abordarea procesuală a ISO 27001 vă va ajuta să o gestionați și să o protejați.

Pierderea de informații, furtul datelor confidențiale și deteriorarea documentelor critice reprezintă realități dure care pot avea un impact sever asupra afacerii dvs. Prin urmare, este esențial ca orice sistem care gestionează informațiile dvs. valoroase să fie protejat prin utilizarea unui sistem de management al securității informațiilor (ISMS).

Standardul ISO 27001 oferă o structură pentru implementarea unui sistem ISMS, care vă protejează activele informatice, facilitând în același timp gestionarea, măsurarea și îmbunătățirea procesului. Vă ajută să abordați cele trei dimensiuni ale securității informațiilor: confidențialitate, integritate și disponibilitate.

Intertek a ajutat organizațiile din întreaga lume să obțină certificarea ISO 27001 în mod eficient. Pentru fiecare dintre aceste organizații, am făcut mai mult decât să emitem un certificat: le-am oferit instrumentele necesare pentru a minimiza riscurile de securitate pentru companie. Serviciile noastre de audit terță parte vă vor furniza asigurarea independentă pe care o solicită clienții și părțile interesate.

PORNIREA TIPĂRII ȘI ÎNREGISTRARE ÎNTOARE PENTRU CĂUTARE